"Kids Summer Volleyball Camp" από τον Α.Ο.Α. Σαρωνικός, με την υπογραφή της Δήμητρας Παλαβρατζή.

20260622_195240.webp

Μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία περιμένει φέτος το καλοκαίρι τους νεαρούς φίλους της πετοσφαίρισης στην Αίγινα. Το τμήμα βόλεϊ του Α.Ο.Α. Σαρωνικός ανακοίνωσε τη διοργάνωση του «Kids Summer Volleyball Camp», το οποίο θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου. 

Η παρουσίαση της διοργάνωσης έγινε στο Aegina Portal από την υπεύθυνη της Ακαδημίας, κ. Βάλια Κυριακίδου, και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, κ. Σταύρο Ρωπαΐτη, οι οποίοι ανέλυσαν τους στόχους και τις λεπτομέρειες του προπονητικού καμπ.

Γνωριμία με το άθλημα και εξέλιξη των αθλητών
Το καμπ απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7 έως 14 ετών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το συναρπαστικό άθλημα του βόλεϊ. Όπως τόνισε ο κ. Σταύρος Ρωπαΐτης, η διοργάνωση αυτή δεν αφορά μόνο τους νέους φίλους του αθλήματος, αλλά και τους εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας και των αγωνιστικών τμημάτων του Σαρωνικού. Στόχος είναι να αξιοποιήσουν μια χρονικά ελεύθερη περίοδο για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, εστιάζοντας στη βελτίωση και την τεχνική τους εξέλιξη.

Με την καθοδήγηση της Δήμητρας Παλαβρατζή
Μεγάλο πλεονέκτημα για το φετινό καμπ αποτελεί η παρουσία της γνωστής προπονήτριας του ΠΑΟΚ και υπεύθυνης συντονισμού της ακαδημίας του Σαρωνικού, Δήμητρας Παλαβρατζή. Η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά και την περηφάνια της για τη συνεργασία αυτή, υπογραμμίζοντας ότι ο Σαρωνικός επενδύει σταθερά σε καταξιωμένους επαγγελματίες για τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος.

Πληροφορίες Διοργάνωσης
Οι προπονήσεις του «Kids Summer Volleyball Camp» θα είναι απογευματινές και θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ. Ο σύλλογος έχει μεριμνήσει για όλες τις απαραίτητες υποδομές, ώστε η διαμονή και η προπόνηση των παιδιών να είναι απόλυτα ασφαλής, ευχάριστη και δημιουργική.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6932243104, 6982226344 και 6934189877.

Οι δηλώσεις στο Aegina Portal

Βάλια Κυριακίδου - Υπεύθυνη Ακαδημίας:
«Για ακόμη μία φορά, το τμήμα βόλεϊ του Σαρωνικού διοργανώνει ένα summer camp, διάρκειας δύο εβδομάδων και συγκεκριμένα από 29 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου. Το camp θα γίνεται ώρες απογευματινές και αφορά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 7 έως 14 ετών. Μαζί μας και πάλι θα βρίσκεται η Δήμητρα Παλαβρατζή, κάτι που μας δίνει ιδιαίτερη χαρά. Σας περιμένουμε να έρθετε στην παρέα μας και να γνωρίσετε το βόλεϊ από κοντά».

Σταύρος Ρωπαΐτης - Αντιπρόεδρος τμήματος βόλεϊ ΑΟΑ Σαρωνικός:
«Στόχος του Σαρωνικού είναι τα παιδιά να έρθουν εδώ από κοντά και να γνωρίσουν το όμορφο και συναρπαστικό άθλημα του βόλεϊ. Επίσης, τα παιδιά, οι αθλητές και οι αθλήτριες που απαρτίζουν ήδη τα ρόστερ της ακαδημίας μας αλλά και των αγωνιστικών τμημάτων, να συνεχίσουν τις προπονήσεις σε μία χρονικά ελεύθερη περίοδο για εκείνους, με στόχο την βελτίωση και την εξέλιξή τους. Ο Σαρωνικός έχει προγραμματίσει και θα προσφέρει όλα τα απαραίτητα ώστε να κάνει ακόμα καλύτερη και πιο ευχάριστη την παραμονή των παιδιών εδώ στις προπονήσεις του ΕΠΑΛ. Ο Σαρωνικός επενδύει σε επαγγελματίες προπονητές για τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος. Γι' αυτό είμαστε πάρα πολύ περήφανοι, που για ακόμα μία χρονιά θα έχουμε μαζί μας τη σπουδαία προπονήτρια, την Δήμητρα Παλαβρατζή, η οποία είναι προπονήτρια τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και υπεύθυνη συντονισμού της ακαδημίας μας. Περιμένουμε όλα τα παιδιά να περάσουν όμορφα και να μάθουν τα ωραία του βόλεϊ».

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης.

Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Γ.Ε.Δ. Αττικής, συνελήφθη από ειδική ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α., δυνάμει εντάλματος, 26χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης. 

Από το Ενημερωτικό Δελτίο, στο Aegina Portal Talk Radio

Από αστυνομικούς ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α., συνελήφθη, δυνάμει εντάλματος, την 18-6-2026 στην περιοχή της Αίγινας, 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης που συμπλήρωσε τα 12, αλλά όχι τα 15 έτη ηλικίας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, κατηγορείται ότι από τον Αύγουστο του 2025, προέβαινε συστηματικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σε ισχύ οι θερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 26 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου, στη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας.

Σε ισχύ θερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 26 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου, στη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή στη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, με στόχο τη διευκόλυνση της αυξημένης κίνησης πεζών και επισκεπτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. 

Από το Ενημερωτικό Δελτίο, στο Aegina Portal Talk Radio

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας, από την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026 έως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2026 θα ισχύει καθημερινή απαγόρευση διέλευσης οχημάτων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, από τα εκδοτήρια εισιτηρίων των πλοίων έως τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγίτσα), καθώς και στις κάθετες οδούς που οδηγούν προς αυτήν, δηλαδή στις οδούς Ιουλίας Κάτσα, Χρ. Λαδά και Αιακού.

Παράλληλα, η απαγόρευση θα ισχύει και στην οδό Π. Αιγινήτου, από τη συμβολή της με την οδό Αχιλλέως έως τη συμβολή της με την οδό Χρ. Λαδά, καθώς και στην οδό Πηλέως.

Το ωράριο εφαρμογής των μέτρων θα είναι:

Καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη και το Σάββατο: 21:30 – 00:30
Παρασκευή και Κυριακή: 22:00 – 00:30

Από τις ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης και των Σωμάτων Ασφαλείας που εκτελούν υπηρεσία και φέρουν την προβλεπόμενη σήμανση. Επίσης, επιτρέπεται η διέλευση των ιππήλατων οχημάτων, υπό την προϋπόθεση ότι κινούνται με ταχύτητα πεζού, τηρούν τους κανόνες κυκλοφορίας και αποφεύγουν την άσκοπη χρήση των ηχητικών ειδοποιήσεών τους.

Ο Δήμος επισημαίνει ότι κατά τις ώρες ισχύος των μέτρων η πρόσβαση των οχημάτων που κατευθύνονται προς τα πλοία θα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της Λεωφόρου Νικ. Καζαντζάκη.

Για την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προβλέπεται η τοποθέτηση της απαραίτητης σήμανσης και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων οδικής ασφάλειας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας

Λαμβάνοντας υπόψιν γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου παρατηρείται η προσέλευση πλήθους επισκεπτών και την ανάγκη προσωρινής ρύθμισης της κυκλοφορίας στην Δημοτική Κοινότητα Αίγινας, στο πλαίσιο της θερινής περιόδου και με σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων, ο Δήμος Αίγινας σας γνωρίζει ότι τίθεται σε ισχύ απαγόρευση διέλευσης οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας, από τα εκδοτήρια εισιτηρίων των πλοίων μέχρι τον Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγίτσα), καθώς και όλων των κάθετων οδών με κατεύθυνση προς την ως άνω οδό (ήτοι οδός Ιουλίας Κάτσα, Λ. Λαδά και Αιακού), όπως επίσης και της οδού Π. Αιγινήτου, από τη συμβολή της με την οδό Αχιλλέως έως και τη συμβολή της με την οδό Χρ. Λαδά, καθώς και της οδού Πηλέως, κατά το χρονικό διάστημα από 26 Ιουνίου 2026 έως και 20 Σεπτεμβρίου 2026 από τις 21:30 έως τις 00:30 καθημερινά, εκτός της Παρασκευής και της Κυριακής οπότε και η απαγόρευση θα ισχύει από τις 22.00 έως τις 00.30.

Εξαιρούνται από την ισχύ της παρούσας τα οχήματα έκτακτης ανάγκης και τα οχήματα των Σωμάτων Ασφαλείας, τα οποία φέρουν την απαραίτητη σήμανση, κατά την εκτέλεση υπηρεσίας και τα ιππήλατα οχήματα τα οποία υποχρεούνται να κινούνται με ταχύτητα πεζού, να μην κρούουν άσκοπα τις ηχητικές ειδοποιήσεις (κώδωνες) και να ακολουθούν τους κανόνες ιππήλατων οχημάτων και τους κανονισμούς του Κ.Ο.Κ.

Η πρόσβαση των οχημάτων όσων επιθυμούν να ταξιδέψουν κατά το χρονικό αυτό διάστημα θα γίνεται μόνο από την Λεωφόρο Νικ. Καζαντζάκη.

Για την εφαρμογή της παρούσας απόφασης θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα σχετικά μέτρα οδικής ασφάλειας και σήμανσης.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά από το "Εργαστήριο Παραδοσιακού Τραγουδιού" στην αυλή Λαογραφικού Μουσείου.

Με σεβασμό στην ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουνίου

Με σεβασμό στην ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουνίου, μια μοναδική μουσική εκδήλωση στην κατάμεστη αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας και ήταν αφιερωμένη στην παραδοσιακή μουσική και το δημοτικό τραγούδι.

Η αυλή του Μουσείου πλημμύρισε από νωρίς με πλήθος κόσμου, που έσπευσε να στηρίξει την προσπάθεια αυτή

Η αυλή του Μουσείου πλημμύρισε από νωρίς με πλήθος κόσμου, που έσπευσε να στηρίξει την προσπάθεια αυτή. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, κ. Φλώρα Αλυφαντή καλωσόρισε το κοινό, εκφράζοντας τη μεγάλη της χαρά για τη θερμή ανταπόκριση, τονίζοντας πως η εικόνα της γεμάτης αυλής «γεμίζει την ψυχή μας». Αναφέρθηκε στον αγώνα και την προσπάθεια ενός ολόκληρου έτους που κατέβαλαν οι συμμετέχοντες, εξαίροντας παράλληλα τον υπεύθυνο του εργαστηρίου, κ. Παναγιώτη Σταθόπουλο, για τη συνέπεια, τη δοτικότητα και την αφοσίωσή του.

Το Εργαστήριο Παραδοσιακού Τραγουδιού παρουσίασε ένα εξαιρετικό φωνητικό σύνολο

Ένα ταξίδι στους φωνητικούς δρόμους της παράδοσης
Το "Εργαστήριο Παραδοσιακού Τραγουδιού" παρουσίασε ένα εξαιρετικό φωνητικό σύνολο, συνοδευόμενο από ζωντανή ορχήστρα, προσφέροντας ένα μουσικό ταξίδι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Παίρνοντας τον λόγο, ο υπεύθυνος του εργαστηρίου, κ. Παναγιώτης Σταθόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο Γυναικών για τη φιλοξενία και την υποστήριξη. Στην ομιλία του, εξήγησε πως η ομάδα εργάζεται εντατικά από τον Οκτώβριο, εστιάζοντας όχι μόνο στο καθαρά ερμηνευτικό κομμάτι, αλλά και σε μια βαθύτερη σωματική και πνευματική διαδικασία:

20260621_211628.webp

«Δεν κάναμε μόνο τραγούδι, αλλά και παιχνίδι με την ορθοφωνία, την αναπνοή, τα ηχεία του σώματος και τη στήριξη. Περπατήσαμε στους φωνητικούς δρόμους της ανατολικής παράδοσης, εξερευνώντας μονοπάτια όπως το Χιτζάζ, το Ουσάκ, το Νιαβέντ και το Κιουρντί. Αντιμετωπίσαμε την ερμηνεία σαν ένα συνονθύλευμα πάθους, χρώματος και ρυθμού.»

Η δυναμική φύση του δημοτικού τραγουδιού
Ο κ. Σταθόπουλος υπογράμμισε την αξία της παραδοσιακής μουσικής και της δημοτικής ποίησης, σημειώνοντας ότι ο τεράστιος πλούτος τους προσφέρει απόλαυση στους ακροατές ανά τους αιώνες. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι η παράδοσή μας επιβιώνει επειδή εξελίσσεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, παρομοιάζοντάς την με την ιστορία του καλαμιού που λυγίζει αλλά αντέχει στον άνεμο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τους μαθητές του εργαστηρίου να καταθέτουν την ψυχή τους στη σκηνή. Μέσα από τους ήχους, τα ήθη και τα έθιμα διαφορετικών περιοχών της χώρας, που απόλαυσε το μεγάλο κοινό της εκδήλωσης.

«Από τη θάλασσα ως τον ουρανό». Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική συνάντηση στην αρχή του καλοκαιριού.

«Από τη θάλασσα ως τον ουρανό». Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική συνάντηση στην αρχή του καλοκαιριού.

Μια ξεχωριστή καλλιτεχνική συνάντηση πραγματοποιείται στην αρχή του καλοκαιριού, καθώς τρεις διακεκριμένες δημιουργοί, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μοναδική ομαδική έκθεση.

Υπό τον τίτλο «Από τη θάλασσα ως τον ουρανό», η έκθεση φιλοξενείται στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα πλούσιο οδοιπορικό μέσα από διαφορετικές τεχνικές, θεματολογίες και υλικά.

Τρεις δημιουργοί συναντιούνται και παρουσιάζουν έργα ζωγραφικής, βυζαντινής αγιογραφίας, πυρογραφίας

Τρεις δημιουργοί συναντιούνται και παρουσιάζουν έργα ζωγραφικής, βυζαντινής αγιογραφίας, πυρογραφίας, αλλά και έργα πάνω σε ιδιαίτερες επιφάνειες από το φυσικό περιβάλλον της Αίγινας.

Ο καμβάς με τις θαλασσογραφίες, το ξύλο και η αιγινήτικη πέτρα με την απεικόνιση ιερών μορφών, ενώνονται, συνυπάρχουν αρμονικά και αφηγούνται ιστορίες τέχνης, πίστης και παράδοσης.

Κάθε μία από τις συμμετέχουσες φέρνει στην έκθεση το προσωπικό της στυλ και τη δική της καλλιτεχνική ταυτότητα:

Οι δημιουργοί και τα έργα τους
Κάθε μία από τις συμμετέχουσες φέρνει στην έκθεση το προσωπικό της στυλ και τη δική της καλλιτεχνική ταυτότητα:

Ξένη Πετρίτου - Τριανταφύλλου: Μαγεύει το κοινό με τις ατμοσφαιρικές θαλασσογραφίες της, αποτυπώνοντας την αέναη κίνηση και το φως του υγρού στοιχείου πάνω στον καμβά.

Αγγέλα Λαδά: Παρουσιάζει τις δικές της αγιογραφίες, ενώ παράλληλα εισάγει μια νέα, καινούργια για την ίδια τεχνική που εμπλουτίζει το έργο της, την πυρογραφία.

Αργυρώ Κάππου: Εστιάζει στη βυζαντινή αγιογραφία επιλέγοντας ως «καμβά» υλικά που προσφέρει απλόχερα η φύση. Οι ιερές μορφές της ζωντανεύουν πάνω σε θαλασσόξυλα, μάρμαρο και την παραδοσιακή αιγινήτικη πέτρα, δημιουργώντας μια άμεση σύνδεση του θείου με το τοπικό περιβάλλον.

Πληροφορίες Έκθεσης

  • Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας
  • Τα εγκαίνια έγιναν το Σάββατο 20 Ιουνίου. Η έκθεση θα διαρκέσει από 20 έως 27 Ιουνίου 2026
  • Ωράριο λειτουργίας καθημερινά 10:00 - 13:30 & 19:00 - 22:00

Οι δημιουργοί απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να επισκεφθούν την έκθεση, να συνομιλήσουν με την τέχνη τους και να ανακαλύψουν πώς η γη και η θάλασσα της Αίγινας μπορούν να μετουσιωθούν σε πνευματική δημιουργία.

Επίκαιρη ερώτηση προς τους Υπουργούς Υπουργείο Εσωτερικών Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Θέμα: Το νησί της Αίγινας για μέρες χωρίς νερό.

Εκρηκτική είναι κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αίγινας από τις διακοπές της παροχής του νερού. Αν και οι λογαριασμοί έχουν πληρωθεί από κάθε λαϊκό σπίτι, οι βρύσες είχαν στραγγίσει σε όλο το νησί για τέσσερις μέρες.

Το  ζήτημα του νερού είναι διαχρονικό, γιατί οι Κυβερνήσεις ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν να δώσουν καμία ουσιαστική λύση με αποτέλεσμα το πρόβλημα να διαιωνίζεται και να οξύνεται.

Μάλιστα τα τιμολόγια ύδρευσης στην Αίγινα, είναι κατά πολύ αυξημένα σε σχέση με αυτά του Λεκανοπεδίου που φτάνουν το ποσοστό αύξησης μέχρι 300%. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ιδιωτικές εταιρίες που τροφοδοτούν το νησί, αγοράζουν από την ΕΥΔΑΠ το κυβικό με 0,45 λεπτά και το πωλούν στο Δήμο με 1,91 ευρώ, δηλαδή αύξηση 422%. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ιδιωτικοποίησης για την κερδοφορία του ιδιώτη.

Ωστόσο η κρατική επιδότηση της μεταφοράς του νερού πρόσφατα μειώθηκε από την κυβέρνηση και εκβιαστικά και απροειδοποίητα οι συγκεκριμένες εταιρίες διέκοψαν ξαφνικά την παροχή νερού, καταπατώντας ακόμα και αυτή τη σύμβαση που τους εξασφαλίζει, χρόνια τώρα, τεράστια κέρδη από τις πλάτες του λαού της Αίγινας με την ανοχή και συνεργασία της Δημοτικής αρχής.

Μάλιστα υπάρχουν διάχυτες πληροφορίες ότι αντί να δρομολογηθεί η οριστική λύση του προβλήματος, μέσω του δήμου και στη λογική της ανταποδοτικότητας, ετοιμάζεται νέα αύξηση στο τιμολόγιο του νερού για τους κατοίκους της Αίγινας.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. Υπουργοί:

Τι μέτρα θα λάβουν για να αποκατασταθεί η διακοπή νερού, να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα επαναληφθεί ξανά το ίδιο περιστατικό και να αποζημιωθούν οι κάτοικοι για τις μέρες διακοπής και στέρησης του νερού παρόλο που είχαν πληρώσει τους λογαριασμούς ύδρευσης.
Τι μέτρα θα παρθούν ενάντια στις δύο εταιρίες τροφοδοσίας που διέκοψαν την παροχή νερού ξαφνικά, αυθαίρετα και χωρίς προειδοποίηση.
Με δεδομένο ότι το νερό αποτελεί κοινωνικό αγαθό, ποιος είναι ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης για την οριστική λύση της υδροδότησης της Αίγινας με καλής ποιότητας νερό, που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες και με τιμολόγιο ίδιο με αυτό του Λεκανοπεδίου.
Ποια άμεσα μέτρα θα παρθούν ώστε, μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος, να μην επιβαρυνθούν οι κάτοικοι με νέες ανατιμήσεις

Η Βουλευτής
Διαμάντω  Μανωλάκου
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.