Α.Ο. Τελαμών - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 0-3 σετ. Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ.
Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάταξης των Κ-16 των κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός επικράτησε του Τελαμώνα με 3-0 σετ, συνεχίζοντας παράλληλα τις υψηλές πτήσεις στην τελευταία αυτή στροφή του πρωταθλήματος.
Η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση των ομάδων των δύο γειτονικών νησιών διεξήχθη στο κλειστό ‘Εύα Πετροχείλου’ της Σαλαμίνας, με το συγκρότημα της Σίας Καμαργιάννη να παρουσιάζει ακόμα μια εξαιρετική και άκρως πειστική εμφάνιση, και να φεύγει με το διπλό στις αποσκευές του. Ο Σαρωνικός με απόλυτη συγκέντρωση από την αρχή του παιχνιδιού εμφανίστηκε κυρίαρχος στο τάραφλεξ του κλειστού της Σαλαμίνας, με την πάντα δυνατή ομάδα του Τελαμώνα να μη μπορεί να μετουσιώσει σε πόντους την αγωνιστική της ποιότητα.

Οι μπλε της Αίγινας με όπλο το πιεστικό σερβίς, τον πλήρη έλεγχο στην άμυνα αλλά και τις σωστές επιλογές επιθετικά κατάφεραν να ‘κλειδώσουν’ ουσιαστικά τις κυανοκίτρινες της πολύπειρης κόουτς Κατερίνας Νάννου η οποία προσπαθούσε να βρει τις λύσεις για την ομάδα της.
Στα αγωνιστικά τώρα, η ομάδα της Αίγινας μπήκε εντυπωσιακά από την αρχή του ματς, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα (8-4, 13-9, 18-12), ενώ στο τέλος παρόλο που υπήρξε μερική χαλάρωση, έφτασε στο άνετο 25-19, ανοίγοντας έτσι το σκορ. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο 2ο σετ, με τις φιλοξενούμενες να είναι απροσπέλαστες σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Πέραν του σχεδόν αλάνθαστου σερβίς υπήρξε συνοχή σε άμυνα και υποδοχή, με αποτέλεσμα να γίνουν σωστά οι επιθέσεις και έτσι η φιλοξενούμενη ομάδα να πάρει από την αρχή μεγάλο προβάδισμα (8-3, 12-6, 17-11), το οποίο διατήρησε με άνεση ώστε να φτάσουμε στο 25-16 και στο 2-0. Το 3ο σετ ήρθε πιο άνετα για τον Σαρωνικό ο οποίος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο τάραφλεξ του κλειστού "Εύα Πετροχείλου".
Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες της Σίας Καμαργιάννη προσέφεραν και θέαμα πέραν της ουσίας, με εξαιρετικές φάσεις και συνεργασίες. Με την κόουτς Καμαργιάννη να χρησιμοποιεί όλες τις αθλήτριες και να δοκιμάζει διάφορα σχήματα, ο Σαρωνικός όχι μόνο δεν έχασε το ρυθμό του αλλά υπήρξαν στιγμές που ήταν εντυπωσιακός. Αίσθηση τέλος προκάλεσαν τα επιθετικά σερβίς που δοκίμασε στο τελευταίο μέρος του 3ου σετ η Νεκταρία Λιότσου με απόλυτη μάλιστα επιτυχία.

Με το σκορ στο 24-11, η ταλαντούχα ακραία Κωνσταντίνα Μαργέλλου με εντυπωσιακό μπλοκ σε πέρασμα των γηπεδούχων, χάρισε τον τελευταίο πόντο στην ομάδα της, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς τόσο της σύσσωμης αποστολής του Σαρωνικού στον αγωνιστικό χώρο, όσο και των φιλάθλων της ομάδας που ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή για να στηρίξουν από κοντά τα κορίτσια της Σίας Καμαργιάννη.
Αυτά συνέβησαν σε γενικές γραμμές στο κλειστό της γειτονικής Σαλαμίνας, με την ομάδα της Αίγινας να φεύγει με το τρίποντο κόντρα στην δυνατή ομάδα του Τελαμώνα.
"Καταρχάς να συγχαρώ τα κορίτσια για τη νίκη αλλά και την εμφάνιση. Το κέρδος για εμάς πέραν της νίκης, ήταν η εξαιρετική εικόνα που έδειξαν οι μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες μας. Η αγωνιστική μας εικόνα ήταν πολύ καλή αλλά θα σταθώ σε αρκετές φάσεις στις οποίες είδα τρομερό πάθος από τα κορίτσια, ακόμα και όταν η διαφορά στο σκορ ήταν μεγάλη για εμάς. Για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Ο Τελαμώνας είναι μια άκρως δυνατή ομάδα και για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος και θεωρώ ότι η νίκη ήρθε κυρίως λόγω συγκέντρωσης", τα λόγια της Σίας Καμαργιάννη στο Aegina Portal αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Διαιτητές ήταν η Παναγιώτα Καπουράνη και ο Αλέξανδρος Μελετίου.
Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται στο κλειστό του ΕΠΑΛ τον Ο.Φ.Α. Απολλώνιο.
Τα σετ 19-25, 16-25, 11-25.
Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Καμαργιάννη): Βρατσίστα, Μπάτσι, Κοντράρου, Μυρσίνη Σακελλίου, Κλαρκ, Μαργέλλου, Νεκταρία Στακιά, Γκαρή (λ), Κουκούλη, Αναστασία-Δέσποινα Στακιά (λ), Λιότσου, Γεωργία-Αναστασία Μεθενίτη.



















